Vojin blog

Dogodilo se na današnji dan ....

voja | 28 April, 2008 17:35

- 7:00.Od značajnih vesti danas bih izdvojio...

- Lakšmi Mital ( 57) indijski kralj čelika, prvi je na listi 100 nabogatijih ljudi u Evropi.Vest koju je objavio londonski '' Sandej tajms''.Ne zna se da li je kralj čelika nekada čitao ''kako se kalio čelik'' ali se zna da naših nema na toj listi, jer smo mi u oblasti crne metalurgije bliži tehnologiji '' kako se krade bakar ''.A lista ko tu zauzima prvo mesto još nije objavljena.

- Srbiju je preplavilo djubre ( kako stranog tako i domaćeg porekla).Nekontrolisano bacanje raznih kesa od teško razgradljivog plastičnog materijala, sve više zagadjuje našu životnu sredinu.Djubre se svakim danom sve više gomila,čak i na mestima gde ga do sada nikad nije bilo, pa se sumnja da ni posle izbora neće biti ništa učinjeno po tom pitanju.

- Blic piše da su birači na ivici ( koji zbog afere ''kofer'' ipak nije upoznao maricu) nervnog sloma..Sve više se žale da ih stranke telefonski uznemiravaju, pitanjem za koga će glasati.Sa druge strane, stranke tvrde da se samo malobrojni bune.Pošto sam uvek bio u manjini, apelovao bih na sve malobrojne bundžije, da iskoriste svoje, i ( novim) Ustavom, zagarantovano pravo slobode govora, i prilikom psovanja malo puste mašti na volju.Evo ja na primer, u takvim situacijama, koristim moju pesničku slobodu, da bih se što slikovitije izrazio.

- Pojedini kandidati su obišli beogradske osnovne škole, i tako su nesvesno ispunili moje proročke reči, da bi neke od njih trebalo vratiti u osnovnu školu.Nažalost, tamo su se zadržali kraće nego što sam se nadao.

- Postoje realne šanse da uskoro potpišemo SSP sa EU, koji bi nam doneo odredjene trgovinske olakšice ( baš me interesuje čime će se trgovati?).Jedini je uslov okončanje saradnje sa Haškim tribunalom, ali ovaj uslov me puno ne zabrinjava, jer je poznato da smo usvojili Akcioni plan, čijom dinamikom sprovodjenja su zadovoljni i sami haški optuženici.Shvatam da u celoj priči ponovo imamo i štap i šargarepu, a i magarca koji nikako da se odluči.

- Čitam i da se g.B.Lečić prihvatio nezahvalne uloge, i kao lider stranke '' Pokret moja Srbija '' ( u daljem tekstu ''PMS'' ) istakao kandidaturu za ulazak u parlament na predstojećim izborima.Stručnjaci ne mogu da se slože oko toga kakve sve posledice '' PMS '' može da izazove kod jednog dela birača, ali se slažu da je naziv '' boli glava ''.Još smatraju da bi '' PMS '' mogao da privuče deo ženskog glasačkog tela, kako zbog imena, tako i zbog samog lidera.

- Izvesni Aleksandar Tijanić, koga sam upamtio samo po tome što na mom TV aparatu može da se vidi samo pola njegove glave ( eh, nema se para za veći ekran), još jednom je pokazao da i nije baš neka cvećka, te je ispred jedne cvećare nasrnuo fizički na izvesnog R.Tomaša, i po sopstvenoj verziji dogadjaja, pretukao istog u nužnoj samoodbrani. Svedoci ovog nemilog dogadjaja, koji su ovaj put za svojih 350 din. TV dažbine mogli uživo da gledaju već drugu pilot epizodu iz serijala '' Nacionalna televizija, Vaše pravo da dobijete batine '', razbežali su se '' kud koji mili moji '', kada su shvatili da policiji treba dati izjave.I šta posle svega reći?G. Tomaš je izjavio, kako je samo rekao :'' Ma ko ga j...''.A za to je bar juče, trebalo imati jaja.....

 

Beograd   28.04.2008 god.

Komentari

Re: Dogodilo se na današnji dan ....

vladica | 28/04/2008, 18:51

Na mom aparatu , izvesni Aleksandar Tijanić je zabranjen, za prikazivanje :)
Ali ne zbog velike glave , već zbog mogućnosti da mu zbog svog nasilništva ne padne na pamet da mi sa one strane ne polomi ekran udarcem glavom u isti.

Re: Dogodilo se na današnji dan ....

lilanina | 28/04/2008, 18:58

Ocekivala sam da ces popiti kaficu uz ove novine ali izgleda da ti je presela cim si ih otvorio:(
Ma..samo opusteno...:)))

Vladica

voja | 28/04/2008, 20:17

pa jeste...potpuno si u pravu...i još pri tom ti poubija sve mušice...kako one u studiju gde gostuje...tako i one što su ti neoprezno ušle u sobu...pozz.

lilanina

voja | 28/04/2008, 20:20

Ma bez kafe ne počinjem...ona mi pomaže da sve lakše progutam...nego zaboravih da spomenem taj važan detalj...pozz.

Re: Dogodilo se na današnji dan ....

sanjarenja56 | 28/04/2008, 20:44

Dobro ti je ovo sa PMS i prognozama ko će za tu novotvorinu glasati :)

sanjarenja

voja | 28/04/2008, 21:15

he,he...pa onako,sistemom eliminacije došao sam do tog zaključka...to su samo neka moja razmišljanja na temu šta žene najviše muči...kad je politika u pitanju...

sanjalice

sanjalice | 28/04/2008, 22:22

Vojo,sjajno kao i uvek!

Re: Dogodilo se na današnji dan ....

Baladasevic | 28/04/2008, 23:13

Novine su lekovite, koleza, nemoj tako! Lece zatvor ocas posla!

sanjalice

voja | 28/04/2008, 23:14

Hvala sanjalice...spavajmo...sanjajmo...pa kad se sutra probudimo, komentarisaćemo nove vesti...pozz.

Re: Dogodilo se na današnji dan ....

shadow | 28/04/2008, 23:16

Mene PMS uopste ne privlaci nikako. Gde cu sad kukala mi majka!

Baladašević

voja | 28/04/2008, 23:27

Misliš, dobije čovek inspiraciju očas posla...ne stigne ni do rubrike društvo i ekonomija...a već ga poteralo...

shadow

voja | 28/04/2008, 23:30

Ta odluka ne sme da se donese na prečac...već samo u odredjene dane...treba tu i malo strpljenja pokazati...ne zalećati se odmah..

Re: Dogodilo se na današnji dan ....

shadow | 28/04/2008, 23:41

Znači da čekam PMS pa eventualno u tom PMS-ovoskom ludilu da donesem odluku i da se nadam da je prava. Oćem!

Re: Dogodilo se na današnji dan ....

voja | 29/04/2008, 00:16

Pa tako nekako...zažmuriš i kažeš sad ili nikad..he,he...pa šta ispadne...pozz.

Re: Dogodilo se na današnji dan ....

shadow | 29/04/2008, 00:18

D'izvines tako sam zazmurila kad sam radila ono prvi put. Nista nije ispalo, sve bilo nekako bez veze. I bolelo, brate!

shadow

voja | 29/04/2008, 07:56

Sad da kažem, saosećam sa tvojim bolom bilo bi glupo...zato ću citirati jednog pametnog čoveka , koji je davno rekao...
-Nema ljubavi,bez tuge ni bola,
niti pravog seksa bez suprotnog pola,....heh, a možda sam ovo i sad ja izmislio...ko će ga znati...poz..

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb