Vojin blog

MOJA KNJIGA

voja | 21 Jun, 2008 16:54

 - KONACNO JE IZASLA HIT KOMEDIJA ''DVE KARTE ZA BEC'' - MOZDA JE UPRAVO SAD TRENUTAK DA POCASTITE SEBE JEDNOM DOBROM KNJIGOM. - NE CEKAJTE DA BUDETE MEDJU POSLEDNJIMA KOJI CE JE PROCITATI, BUDITE MEDJU PRVIMA. – CENA – 170 DIN. PLUS PTT _– ''NAJBOLJA SRPSKA KOMEDIJA NAPISANA U POSLEDNJIH 100 GODINA'' – PREMA RECIMA SAMOG AUTORA. CITIRAMO: ''AKO BIH MORAO DA SE ODLUCIM IZMEDJU DOMANOVICA, NUSICA I D. KOVACEVICA, BIO BI TO VOJA RADOVANOVIC.'' - NE CEKAJTE DA VAM DRUGI POTVRDE ISTINITOST OVIH RECI, OTKRIJTE SAMI ZASTO JE TO TAKO. - KO NARUCI DVA PRIMERKA ODMAH, KASNIJE MOZE DA NARUCI I TRECI PO ISTOJ CENI. - DOVOLJNO JE SAMO DA NA MOJU E-MAIL ADRESU: malivoja@bitsyu.net OSTAVITE ADRESU NA KOJU ZELITE DA VAM POSALJEM KNJIGU. - SVAKI NARUCENI PRIMERAK AUTOR POTPISUJE NA VAS ZAHTEV. - SVE NAJBOLJE I PRIJATNE TRENUTKE UZ OVU KNIGU ZELI VAM.........AUTOR.

O AUTORU:OMILJENE IZREKE: - Kada hocu da pricam sa nekim pametnim, ja pricam sa samim sobom. - Svet je nacisto poludeo, a ni ja se ne osecam bas najbolje. / NE VOLIM : - Da pisem svoje knjige. VOLIM: - Da prodajem svoje knjige. OMILJENA JELA : - Prebranac '' a la Amadeus '' - Kiseli kupus '' a la Tolstojevski '' - Gibanica '' a la cica Draza '' NOCNA MORA: Kada me u snu jure gole zene.A ja bezim,bezim,bezim.....i uvek se na kraju sapletem i padnem. NAJVECI USPEH: - Uspeo da se neozeni. NAJVECI NEUSPEH: - Trenutno radi na tome.

TALENTI: - Sviram gitaru,bubnjeve,sinti,kineski gong i alpski rog. INOSTRANA KARIJERA: - Svirao u grupama : Kineski zid, spanska musica i Poljski WC.

OMILJENI FILM: ''Gorila se kupa u podne'' i ''King Kong se ponovo zeni'' FILMSKA RECENICA: - ''Ko vidi nindzino lice dok sedi na WC solji, umrece u najstrasnijim mukama'' OMILJENA KNJIGA: - Od svetskih pisaca citam samo svoja dela.

DRIM-TIM: - Dzordan, Pipen, Kobi, Divac i Voja. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb