Vojin blog

Dogodilo se na današnji dan - Vaš Utisak ...

voja | 02 Maj, 2008 12:52

Dogodilo se na današnji dan – Vaš utisak...

 

Poštovani čitaoci a i Vi ostali!

Na nekoliko sajtova su mi predložili, da od materijala koji objavim u toku nedelje, izaberem najbolje tekstove i napravim nešto u stilu '' Utiska nedelje '', gde bi ste i Vi uzeli aktivno učešće svojim glasanjem za pojedine predloge.Pošto mi se ideja dopala, probaću sa ovim pilot projektom, pa ako uspe, onda bih to radio na kraju svake nedelje.Vaše je samo da u komentaru ocenite tri predloga brojevima 1,3 i 5 a moje je da to sve saberem i u ponoć objavim pobednika.Utisak neće biti posebno negativan a posebno pozitivan, već zbirni, ja bih to sve strpao u isti koš.Unapred zahvalan na razumevanju i Vašem eventualnom trudu, g.Voja Radovanović.

Pozdrav!

 

Predlog br.1 – Putuj Evropo i pošalji malo peciva...

 

- U 13:00 veliko nevreme zahvatilo Beograd.

- U 13:30 veliki helijumski balon, na kome je pisalo '' Beograd je Evropa '', nije više mogao da čeka, nego ponešen nevremenom pokidao lance kojim su ga vezali i krenuo put Evrope.

- U 14 : 10 preleteo iznad moje kuće.Uspeo sam da mu doviknem : '' Kaži im da smo još živi ali da postaje gusto.''

 22.04.2008 god.

 

Predlog br.2 – Todor kultura ( '' Sok od šljiva '')...

 

- Da svi treba da budu na terenu kako bi sagledali situaciju i pronašli rešenje, potvrdjuje i primer Voje Brajovića koji je sa gradjevinskim šlemom na glavi posetio Narodnu biblioteku Srbije, i tim povodom izjavio kako je neophodno renovirati i obnoviti istu.Znao sam da nam se kultura urušava,ali kada sam video da je i aktuelni ministar kulture stavio šlem na glavu,shvatio sam da su preduzeti svi neophodni koraci kako bi se sačuvalo ono najvrednije što se trenutno nalazilo u zgradi...

 24.04.2008 god.

 

Predlog br.3 – Imo sam strašnog pevca  ...

 

- U poslednje vreme mnogo hapse direktore raznih preduzeća, pa se ja već pomalo plašim i za grupu '' Direktori''.Doduše, kod ovih su malverzacije sa utajom poreza otkrivene tek kada su napravili vile na tri sprata.U akciji '' Pevac'' pohapšeni su proizvodjači živinskog mesa.O pomenutom pevcu ništa ne pišu, ali se zna da je akcija izvedena u cik zore, takoreći pre prvih petlova.Jer i naša policija zna da samo onaj ko rano rani, može svih 17 odjednom da zgrabi.Uhapšen je direktor '' Agroživa '' i još njih sedamnaest, sve sami direktori.Zamera im se da su u firmama koje uzgajaju piliće, iste očerupali.

 25.04.2008 god.

 

Predlog br.4 – I za PMS ima Leka...

 

- Čitam i da se g.B.Lečić prihvatio nezahvalne uloge, i kao lider stranke '' Pokret moja Srbija '' ( u daljem tekstu ''PMS'' ) istakao kandidaturu za ulazak u parlament na predstojećim izborima.Stručnjaci ne mogu da se slože oko toga kakve sve posledice '' PMS '' može da izazove kod jednog dela birača, ali se slažu da je naziv '' boli glava ''.Još smatraju da bi '' PMS '' mogao da privuče deo ženskog glasačkog tela, kako zbog imena, tako i zbog samog lidera.

28.04.2008 god.

 

Predlog broj 5 – Hronika – ''Srbija danas''...

 

- Izvesni Aleksandar Tijanić, koga sam upamtio samo po tome što na mom TV aparatu može da se vidi samo pola njegove glave ( eh, nema se para za veći ekran), još jednom je pokazao da i nije baš neka cvećka, te je ispred jedne cvećare nasrnuo fizički na izvesnog R.Tomaša, i po sopstvenoj verziji dogadjaja, pretukao istog u nužnoj samoodbrani. Svedoci ovog nemilog dogadjaja, koji su ovaj put za svojih 350 din. TV dažbine mogli uživo da gledaju već drugu pilot epizodu iz serijala '' Nacionalna televizija, Vaše pravo da dobijete batine '', razbežali su se '' kud koji mili moji '', kada su shvatili da policiji treba dati izjave.I šta posle svega reći?G. Tomaš je izjavio, kako je samo rekao :'' Ma ko ga j...''.A za to je bar juče, trebalo imati jaja....

Beograd   28.04.2008 god.

 

Predlog broj 6 – Još jedna vožnja ...

 

- Čitam dalje, kako su tokom jučerašnjeg dana pojedini političari pokazali nevidjeni čin lične hrabrosti i rešili da se spuste medju običan svet.Trolejbusom 22L, sa običnim svetom provozali su se nekoliko stanica predsednik Srbije i g.Dinkić.Oni su se kroz razgovor sa putnicima interesovali koji su njihovi životni problemi i kako žive.Na žalbu jednog starijeg gradjanina da teško živi, predsednik mu je ponudio svoje mesto, ali koliko sam shvatio iz daljeg teksta, ne njegovo mesto predsednika Srbije, nego mesto na kome je do tada sedeo, pa se se pretpostavlja da će dotični i dalje teško živeti.

 29.04.2008 god.

 

Predlog br.7 – Nezavistan i Samostalan '' Beogradski sindikat ''...

 

- Sutra je Prvi maj, a borci za sindikalna prava ( iz čak tri udruženja) najavljuju razna okupljanja i proteste.Sindikati iz cele Srbije, 1 maja će održati proteste u svim većim gradovima.Ma sve je to gologuzija, mislim se ja, a pošto sam ja lokal patriota, ja ću podržati samo ovaj protest koji organizuje  '' Beogradski sindikat '' 4.maja u ''Petom parku''.Pa da...

30.04.2008 god.

 

Predlog br.8 – Da li je kucnuo čas?...

 

Švajcarski proizvodjač satova '' Romen Žerom '', za samo 48 sati, rasprodao je ograničenu količinu satova koja ne pokazuje vreme, ali pokazuje kad je dan a kad noć.Ne piše da li su i kupci bili ograničeni, mada su se neki poveli za tim da sat koji ne pokazuje vreme treba kupiti na vreme.Inače sat je pravljen samo za bogate, i prodavan je po ceni od 190.000 evra, pa sam došao do zaključka da ja nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari.

01.05.2008 god.

 

 

 

 

 

Komentari

Re: Dogodilo se na današnji dan - Vaš Utisak ...

donna | 02/05/2008, 13:03

Prijedlog 1 = 5
Prijedlog 8 = 3
Prijedlog 3 = 1

Tako je glasao studio u Sarajevu;)

Re: Dogodilo se na današnji dan - Vaš Utisak ...

donna | 02/05/2008, 13:05

Haj dobro nije glasao studio, al' kontaš ti šta je pisac htio reći;)

donna

voja | 02/05/2008, 13:56

Hvala studiju u Sarajevu, da vidimo da li imamo Ljubljanu na vezi , : '' Halo Mujo, da li se čujemo!? ''...he,he...

Re: Dogodilo se na današnji dan - Vaš Utisak ...

shadow | 02/05/2008, 14:00

Predlog br 1 - 5 poena
Predlog br 8 - 3 poena
Predlog br 4 - 1 poen

'Vako je glasao studio na Banjici preko koga balon ''Beograd je svet'' nije preleteo kad je poš'o u svet. Taćno je 13 časova 55 minuta a nemamo sat što pokazuje da jedan.

Shadow, lična televizija, Vojo...

Re: Dogodilo se na današnji dan - Vaš Utisak ...

shadow | 02/05/2008, 14:01

Poštovani čitaoci, ispravljamo se - nemamo sat što pokazuje da je dan a ne jedan. Hvala, Vojo...

Re: Dogodilo se na današnji dan - Vaš Utisak ...

lilanina | 02/05/2008, 14:03

Predlog br. 5 - 5

Predlog br. 6 - 3

Predlog br. 1 - 1

Pošto u Beogradu kontam ima vise studija - ovo je studio s Karaburme :)

sanjalice

sanjalice | 02/05/2008, 14:21

Predlog br.1- 5 points

Predlog br.4- 3 points
Predlog br.6- 1 point

Ovo je bio studio Sumadija u saradnji sa Londonom!Time glasanje dobija medjunarodni karakter

Re: Dogodilo se na današnji dan - Vaš Utisak ...

vladica | 02/05/2008, 14:31

Halo, halo ...Beograde javi se , Beograde javi se ...da li se čujemo .....ovde Vranje , javljam se iz bunkera sa branika otadžbine .
Ovako su glasali nasilno odvedeni dobrovoljci :

Predlog br. 5 - 5 bodova
Predlog br. 8 – 3 boda
Predlog br. 4 – 1 bod

...prekide se veza

Re: Dogodilo se na današnji dan - Vaš Utisak ...

sanjarenja56 | 02/05/2008, 17:16

Halo, halo, ovde Zvezdara.
Predlog 1- 5 poena
Predlog 4 -3 poena
Predlog 2 -1 poen

Dodaj komentar





Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb