Vojin blog

Dogodilo se na današnji dan ....

voja | 22 April, 2008 18:53

- U 7:00 autor ovog članka ( u daljem tekstu ja, Voja) otvorio je Blic Srećka gde je umesto dosadašnjih '' Više sreće drugi put '', pisalo '' Osvojili ste DVD film ''.Ceo film sam vratio unazad i ne sećam se da sam do sada nešto dobio.Ah, kakav početak dana...

 

- U 10:00 žena mi rekla kako je jedna NVO objavila da su žene u Srbiji u podredjenom položaju.Odgovorio sam joj kako mi praktikujemo više desetina položaja i kako se to na nas ne odnosi.Šta ću,sirotinjska zabava, u takvom smo trenutno položaju.

 

-  U 11:00 rešio sam da obidjem radno mesto gde sam se zadržao 11 minuta.

- U 11:11 na povratku do kuće komšija mi dobacio : '' Znam ja ko te plaća i za koga radiš.'''' Molim te kaži im da mi više plata ne kasni, meni neprijatno '' – odgovorio sam i produžio kući.

- U 12:00 mali al tehničar na konferenciji za štampu izjavio kako nas ne interesuje to što Holandija blokira SSP.Ne znam da li je mislio na nas ( nas dvojicu), na nas ( njega i ministra za rupe na putevima ) ili na nas uopšte, ali se setih jednog koji je rekao '' Mi možemo hiljadu godina da izdržimo pod sankcijama '' a da pod to Mi nije mislio na sebe.

- U 13:00 veliko nevreme zahvatilo Beograd.

- U 13:30 veliki helijumski balon, na kome je pisalo '' Beograd je Evropa '', nije više mogao da čeka, nego ponešen nevremenom pokidao lance kojim su ga vezali i krenuo put Evrope.

- U 14 : 10 preleteo iznad moje kuće.Uspeo sam da mu doviknem : '' Kaži im da smo još živi ali da postaje gusto.''

- U 15:00 za vreme ručka Perica mi rekao da ako dodje do koalicije SRS i DSS da će vremenom ovi prvi da pojedu ove druge.'' Ma jedu ....''- odgovorio sam ne verujući u takav scenario.

- U 15:30 posle ručka, prilegao u ženinom krilu i zaspao u tom položaju.

- 18:00.Obišao radno mesto,proveo tamo miut i po i zaključio da je za danas bilo dosta.I sutra treba da se radi.

- Ostatak dana slavim Dan planete zemlje.Akciju pod sloganom '' Spasimo našu zemlju, samo nju jednu imamo '' koja se danas obeležava u celom svetu u potpunosti podržavam.Samo za razliku od sveta koji se toga seti samo jednom godišnje, mi o tome razmišljamo skoro svaki dan, a pesimisti bi rekli evo već 20 godina.Ne znam kuda to svet ide, a još manje ova naša zemlja, ali da je treba očistiti od zagadjivača, treba.

 

Beograd  22.04.2008 god. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb